



Mikä on Kranssikakku?
Kranssikakku on kahvipöydän juhlava koristus, joka on herkullinen maultaan ja sopii erilaisiin tilaisuuksiin. Kakku on kotoisin Norjasta ja Tanskasta. Kakku leivotaan perinteisen reseptin mukaan ja se koristellaan asiakkaiden toiveiden mukaan. Perinteisesti kakku koristellaan marsipaaniruusulla ja pienoislipuilla. Kakkuun kuuluvat myös paukkukaramellit, joiden sisällä on värikäs paperikruunu, esim. päivänsankarille.
Valmistusaineet
Valmistusaineena käytämme mantelia, tomusokeria ja kananmunavalkuaista.
Erityisruokavaliot
Kakkumme ovat täysin laktoosittomat, gluteenittomat ja kolesterolittomat
Koot
Valmistamme kakkuja kolmessa eri koossa: 12, 18 ja 24 rengasta, annospaloina sekä pikkuleipinä suklaalla ja ilman.

Tietoa tekijästä
Camilla Slomp on harrastanut koko ikänsä ruoanlaittoa. Kranssikakkuihin hän tutustui asuessaan 8 vuotta Norjassa, kranssikakkujen kotimaassa. Varsinaiselta ammatiltaan hän on perheneuvolan sosiaalityöntekijä, joka oman ammattinsa lisäksi leipoo tilauksesta kranssikakkuja ympäri vuoden. Norjassa Camilla oli opissa todellisella kranssikakkumestarilla, joka opetti hänelle kakunteon niksit ja salaisuudet. Camilla Slomp on tätä nykyä tietävästi Suomen ainoa kranssikakkujen kotileipuri.
Kuvia Camillan kranssikakuista

Hinnasto
Tuote
- Kranssikakku 12-renkainen
- Kranssikakku 18-renkainen
- Kranssikakku 24-renkainen
- Kranssikakkuannospaloja
- Kranssikakkukori
- Pikkuleivät 10 kpl (0,70€/kpl)
- Pikkuleivät 36 kpl (0,70€/kpl)
Koko
- 20 cm
- 30 cm
- 40 cm
- 600 g
- -
- 5 cm
- 5 cm
Hinta
- 40 €
- 70 €
- 100 €
- 30 €
- 70 €
- 7 €
- 25 €
Yhteystiedot
Osoite
Kanavamäki 7 D 13
00840 Helsinki
Puhelin
050-4127958
Sähköposti
camilla.slomp@gmail.com
slomp@dlc.fi