background
Image
Image

Mikä on Kranssikakku?


Kranssikakku on kahvipöydän juhlava koristus, joka on herkullinen maultaan ja sopii erilaisiin tilaisuuksiin. Kakku on kotoisin Norjasta ja Tanskasta. Kakku leivotaan perinteisen reseptin mukaan ja se koristellaan asiakkaiden toiveiden mukaan. Perinteisesti kakku koristellaan marsipaaniruusulla ja pienoislipuilla. Kakkuun kuuluvat myös paukkukaramellit, joiden sisällä on värikäs paperikruunu, esim. päivänsankarille.

Valmistusaineet

Valmistusaineena käytämme mantelia, tomusokeria ja kananmunavalkuaista.

Erityisruokavaliot

Kakkumme ovat täysin laktoosittomat, gluteenittomat ja kolesterolittomat

Koot

Valmistamme kakkuja kolmessa eri koossa: 12, 18 ja 24 rengasta, annospaloina sekä pikkuleipinä suklaalla ja ilman.

background

Tietoa tekijästä


Camilla Slomp on harrastanut koko ikänsä ruoanlaittoa. Kranssikakkuihin hän tutustui asuessaan 8 vuotta Norjassa, kranssikakkujen kotimaassa. Varsinaiselta ammatiltaan hän on perheneuvolan sosiaalityöntekijä, joka oman ammattinsa lisäksi leipoo tilauksesta kranssikakkuja ympäri vuoden. Norjassa Camilla oli opissa todellisella kranssikakkumestarilla, joka opetti hänelle kakunteon niksit ja salaisuudet. Camilla Slomp on tätä nykyä tietävästi Suomen ainoa kranssikakkujen kotileipuri.

Kuvia Camillan kranssikakuista

background

Hinnasto



Tuote

  • Kranssikakku 12-renkainen
  • Kranssikakku 18-renkainen
  • Kranssikakku 24-renkainen
  • Kranssikakkuannospaloja
  • Kranssikakkukori
  • Pikkuleivät 10 kpl (0,70€/kpl)
  • Pikkuleivät 36 kpl (0,70€/kpl)

Koko

  • 20 cm
  • 30 cm
  • 40 cm
  • 600 g
  • -
  • 5 cm
  • 5 cm

Hinta

  • 40 €
  • 70 €
  • 100 €
  • 30 €
  • 70 €
  • 7 €
  • 25 €

Yhteystiedot



Osoite

Kanavamäki 7 D 13
00840 Helsinki





Puhelin

050-4127958





Sähköposti

camilla.slomp@gmail.com
slomp@dlc.fi